STARTSIDE  |  KJØKKEN  |  1. ETASJE  |  2. ETASJE  |  BODEGA  |  FASILITETER  |  LEIEPRISER OG KONTRAKT  |  KONTAKT

Kjøkkenet ble innviet i mai 2005 og inneholder alle nødvendige fasiliteter for å kunne lage mat til 60 gjester. Kjøkkenet tilfredsstiller alle krav til hygiene og effektiv matlaging. En Metos dampkoker står til disposisjon og er både effektiv og kjent av de som lager mat til store selskaper.

Videre inneholder kjøkkenet en koketopp med fire store plater. Kjøkkenet er velutstyrt med kjølebenk og kombinert arbeidsbord samt storkjøkken-oppvaskmaskin med glidebane og spylevask.

Videre inneholder kjøkkenet et stort fryseskap, og et stort kjøleskap står også til disposisjon i underetasjen. En effektiv ventilasjonshette er installert over kokeutstyret og øvrige skap, hyller og benker er også i rustfritt stål. Kaffekanner og kaffetraktere i tillegg til annet nødvendig kjøkkenutstyr står til disposisjon. Et glidesikkert gulv, god belysning og moderne ventilasjon gjør at kjøkkenet er en sikker, hygienisk og effektiv arbeidsplass.

Kjøkkenet har middagsservise og kaffeservise til 60 gjester samt bestikk og glass av ulike slag til middagsdekking, kaffe avec, bar etc.